15 May
  • By admin
  • 2230 Views
  • 0 Comments

Potera velikog srca

U okviru godišnjice proslave 40 godina rada, JUBMES banka a.d. Beograd je u petak, 10. maja, na zanimljiv način predstavila sajt Humanitarne fondacije „Za dečje srce“, u čijem osnivanju je učestovala zajedno sa Odeljenjem za dečju kardiotorakalnu hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić, Novi Beograd.

Sa željom da istakne pokretanje sajta, Banka je organizovala „Poteru velikog srca“. U aktivnosti su se pored zaposlenih i klijenata Banke, uključili i predstavnici Fondacije koji su učestvovali u uzbudljivoj potrazi za „skrivenim blagom“, odnosno slovima koja su formirala naziv novog sajta Fondacije koja će se ovih dana videti ispred sedišta JUBMES banke na Novom Beogradu. Na ovaj način, Banka želi javnosti da predstavi novi sajt koji će pomoći u daljem radu Fondacije i prikupljanju sredstava za bolje uslove lečenje mališana.

Kako bi obeležila svoje postojanje i podstakla sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, Fondacija je na Odeljenju za kardiotorakalnu hirurgiju u okviru Instituta postavila tablu na kojoj je ispisan broj tekućeg računa na koji je moguće uplatiti sredstva za lečenje najmlađih.

Podrška ciljevima i misiji Fondacije, tokom proteklih 27 godina, je važan deo društveno odgovornog poslovanja JUBMES banke.

POST TAGS:
    Not Tags